ZOEKEN
WINKELWAGEN
0
PRODUCTEN

CATEGORIEËN

Wat is het verschil tussen gellak, Gelish en gelnagels?


Hieronder krijg je in detail wat nu eigenlijk precies bedoeld wordt met bovenstaande termen, want deze worden soms verkeerdelijk door elkaar gebruikt.

• Soak-off gel (afweekbare gel)= gellak:

dit is een eenvoudig aan te brengen gel (zoals nagellak) maar gellak is veel sterker en blijft ook langer zitten. Gellak wordt aangebracht in verschillende laagjes (base coat, color coat en top coat). Elke laag wordt uitgehard in LED of UV-lamp. De gellak is eenvoudig te verwijderen met soak-off remover. Soms wordt wel eens beweerd dat met gellak geen verlengingen mogelijk zijn, maar dat is niet correct. Het merk Gelish biedt namelijk een Structure Gel aan die verlengingen (zowel op tips als op sjabloons) mogelijk maken.

Gelish = de bekendste merknaam voor soak-off gels

Gelnagels = deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Echter, bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van tips (verlengstuk) of sjabloons.
Voor een natuurlijke uitstraling zijn er drie lagen nodig, elke laag moet uitgehard worden in een UV- of LED-lamp. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat.
Het verschil met gellak is dat gelnagels niet afweekbaar zijn.
Gel is veel dikker van stuctuur dan gellak.

Indien je nog vragen zou hebben hieromtrent, dan ben je van harte welkom.


‹‹Terugkeren
KLANTENSERVICE
  • Algemene Voorwaarden
  • Privacy
  • Verzendinfo
  • Betaalmethodes
SOCIAL MEDIA
CONTACT INFORMATIE
Zohra Nails & Cosmetics
Krijgslaan 318
B-2610 Wilrijk
03 366 28 18
info@apachenails.be
Copyright © 2022 Z & M bvba – Alle rechten voorbehouden
Webontwikkeling Siteffect